despre noi

erp & crm


Neomanager 5

nm5

Neomanager 7

nm7

B-ORG ERP

borg

Neomanager 5 faciliteaza inregistrarea unitara in sistem a principalelor operatiuni, a documentelor primite sau emise de catre companie. In plus, printr-un sistem de rapoarte flexibil si usor de personalizat managerii au acces in timp real la acele informatii care-i permit sa tina sub control si sa optimizeze operatiunile principale ale afacerii. Modulele de gestiune, productie, servicii, mijloace fixe sau cel de salarizare si personal realizeaza legatura cu modulul de contabilitate prin generarea automata a notelor contabile corespunzatoare operatiunilor efectuate.

Neomanager 7 este un sistem integrat pentru gestiunea afacerilor. Alegând foarte bine setul de caracteristici oferite şi asigurând un nivel ridicat de performanţă în utilizare, Neomanager 7 se adresează unei categorii largi de potenţiali clienţi. Acest sistem se adresează tuturor IMM-urilor de pe piata româneasca ce au obiectul de activitate în zona comercial, servicii şi producţie, care urmăresc o strategie coerentă de dezvoltare şi se află în căutarea celui mai bun produs din perspectiva raportului preţ/beneficii.

B-ORG ERP este un sistem informatic pentru managementul afacerii dezvoltat cu cele mai noi tehnologii si instrumente de dezvoltare Microsoft. Sistemul integreaza informational operatiunile derulate de angajatii din diverse departamente ale companiei: comercial, stocuri, facturare, contabilitate, servicii, productie, salarizare, oferind un sistem complet, stabil, usor de utilizat si de invatat.

READMORE


readmore


readmore


HERMES SFA

hermes

HERMES Logistic WMS

hermes


HERMES SFA se adreseaza firmelor de distributie sau firmelor producatoare care au propriile retele de agenti de vanzare sau merchandising. Soluţia modulara HERMES SFA foloseste echipamente mobile pentru automatizarea unor activitati si procese in care sunt implicati agenti care fac munca de teren.

Aplicatia utilizeaza terminale mobile dotate cu scanner de coduri de bare si permite gestionarea stocarii marfurilor pe locatii, loturi si tipuri de produse facilitand inregistrarea operativa, informatizarea si automatizarea activitatilor specifice dintr-un depozit.

readmore

readmore